In  Блог

11 модни съвета, които всяка жена трябва да знае!

By janetaladyvip | Comments: 0 | 22.09.2017

Носенето на дрехи е нещо, което всеки един от нас прави всеки ден, нали? Това, което ви отличава от тълпата обаче, е вашият личен стил. Може да сте част от тълпата или да се отличавате от нея. Всичко зависи от теб!
Така че, ако вие сте модерна жена и се обличате стил, тук са 11 модни съвети, които можете да не знаете!

# 1 – Познавате ли тялото си?
Първата стъпка към обличането в стил е да познавате формата на тялото си. В резултат на това, след като знаете своя “тип”, ще можете да изберете правилния екип. Например, ако тялото ви прилича на пясъчен часовник, можете да носите къси панталони и къси поли, които привличат вниманието към вашата тънка талия.

# 2 – Интелигентно голо. Покажете кожата си стратегически

Ако носите мини рокля, уверете се, че бюстът е добре прикрит. Ако носите разголена риза, уверете се, че не показвате прекалено много краката си. И ако показвате корема или пъпа си, уверете се, че останалите части от тялото ви са прикрити. Показването на голи части от тялото е класика, когато е стратегически изпипано. Номерът е да се фокусирате на една част от тялото в даден момент. Прекаленото излагане на голота би изглеждало просто като невежество.

# 3 – Подгъвате ли си панталоните си?

Дългите панталони трябва да са добре поддържани, да се докоснат до горната част на обувката и винаги да са на 2 сантиметра от земята. Много жени правят фатални грешки, като ръбовете изглеждат захабени и смачкани.

# 4 – Инвестирайте в добър чифт дънки

Обличате ли джинси, когато вече не знаете какво да облечете? Джинсите са спасителите на всяка жена, така че винаги е добре да инвестирате в чифт дънки. Вместо да купувате 10 дрехи, които ще носите по веднъж, инвестирайте добра сума пари в дънки  които винаги  можете да съчетаете с много други дрехи.

# 5 – Това е въпрос на въображение

Повечето жени правят грешката да не обръщат внимание на дрехите които имат вече. Често те са склонни да забравят за дрехите който имат в къщи когато пазаруват, тъй че не гледайте просто дрехите, а търсете точната чанта, правилният чифт обувки, обеци, гривна и други който се съчетават с това което имате в гардероба си.  Уверете, че вашият избор е подходящ за други аксесоари, които вече имате. Така гардероба ви няма да е  пълен с неща, които не подхождат помежду си.

# 6 – Имате чифт обувки с ток в телесен цвят

Обувки в телесен цвят се съчетават добре с всеки цвят панталон или рокля. Не е нужно да имате различни обувки за различни облекла, ако имате удобен чифт обувки в приятен телесен цвят съчетавате ги  с панталони, дънки, джинси или рокли!

# 8 – Уверете се в комфорта

Няма смисъл да носите най-невероятната рокля в света, ако се чувствате неудобно в нея. Дискомфортът може да ви изиграе ложа шега в някой неподходящ момент. Така че, преди да потърсите само стил, помислете за вашия комфорт. Не забравяйте комфортът не означава, че няма да сте  красиви и на ниво!

# 9 – Огледайте се – проверка на 360 °

Когато пазарувате, трябва да разгледате тялото си от всеки ъгъл. Невероятни рокли могат да изглеждат перфектно от пред и неприятно отзад. Така че, преди да направите покупка, разгледайте себе си 360 градуса. Когато отивате на шопинг в магазин, бъдете придружен от приятел или партньор. Второ мнение винаги е полезно!

# 10 – Съхранявайте правилно

Това е най-важното правило!  Можете да запазите свежестта и новостта на дрехите, обувките, торбичките и аксесоарите само като ги запазите правилно. Ако държите гардероба си разхвърлян, неизбежно ще се окажете объркани.

# 11 – Бъдете “благотворителни”

Проверявайте гардероба си най-малко два пъти в годината и дайте на някой приятел или бедно семейството всички дрехи, които не сте носели през последните шест месеца. Това са дрехи, които вече не ви стоят добре, или  които вече не са модерни или онези с които вече не се чувствате комфортно. Вашият гардероб се нуждае от пространство за да диша.

facebook
twitter
googleplus
tumblr

Вашият коментар