In  Блог

11 неща, които трябва да правите, когато сте сами

By janetaladyvip | Comments: 0 | 19.03.2018

Трябва да признаем, че понякога самотата ни е полезна. Как да оптимизираме времето, което посвещаваме на себе си?

Може да се случи, че приятели и познати се интересуват от неща, които не ви привличат или просто искате да избягате от социалният живот. Готови ли сте да откриете 11 неща, които трябва да направите, когато сте сами?

 1. Научете се да свирите на китара

В началото няма да е никак лесно: песните, които обичате са супер трудни и изтръпването на пръстите…. няма да бъде приятно, но ще удоволствие и забавление да дрънкате пред приятелите си по време на зимната вечер пред камината?

 1. Тренирайте хореографията на Адреналинките

Или „Момиче като мен“ на Гери-Никол. Или всяка хореография е достойна да бъде научена. Танцувайте и се забавлявайте, никой не те наблюдава!

 1. Плачете като че няма утре

Плачът е идеален за отпускане на пара, поддържането на всичко вътре има лавина от противопоказания! Съвет? Опитайте се да го направите пред сълзотворен филм или да слушате тъжна песен: веднъж завършили, ще се почувствате по-леки.

 1. Пътуване

Когато пътувате в група, задължително трябва да отговаряте на нуждите на всички. Ако сте сами, обаче, имате възможност да живеете с темпото, което предпочитате, и да опознаете хората, които предпочитате – да не говорим за това сладко момче, което може да срещните във влак.

 1. Отидете на обяд

“Таблица за едно, благодаря ти”.
Представете си последния работен обяд, в който участвахте: колко пъти сте се притеснихте от грешки? Опитайте да ядете сами, няма да ви се налага да се притеснявате от това което си поръчвате или мустачки на горната устна!
(Преди да напуснете ресторанта, обаче, погледнете се бързо в огледалото, никога не знаете кой може да срещнете!)

 1. Поглезете се с масаж

Защо? Очевидно е, че имате нужда от това!

 1. Организирайте пътуване сред природата

Понякога сме толкова завладени от в това, което ни заобикаля, че забравяме да дишаме. Спрете всичко, поставете света в режим на готовност и започнете да ходите. Не винаги се нуждаете от дестинация, важното е да отидете.

 1. Вземете вана по-дълго от всякога

Тиха музика, топлина и етерични масла: има ли нещо по-добро?

 1. Опитайте нова рецепта

Шоколадови бисквити, пълни с шоколад и покрити с шоколад? Никой няма да бъде там, за да те съди.

 1. Прочетете книга

Колко пъти сме отлагали, защото “нямам абсолютно никакво време”? Поглезете се малко и прочетете последната глава от тази книга, която ви наблюдава от шкафа в продължение на месеци: историите, които четете, никога не са твърде много!

 1. Отидете на шопинг

Винаги ще има момента, в който “нямам какво да нося”, просто се старайте да не е днес!
Подсилете себе си с търпение и кредитна карта, купете си малко нещо, което веднага ще ви накара да се почувствате по-добре.

 

facebook
twitter
googleplus
tumblr

Вашият коментар