In  Блог

Как да изберете бельо за момичето си?

By janetaladyvip | Comments: 0 | 19.03.2018

Бельото може да бъде провокативно или скромно, непрактично или удобно, романтично или рисково. Ако решите да го направите правилно, трябва да помислите внимателно и да направите правилния избор.

стъпки

 1.  Трябва да знаете размера на приятелката си, преди да пазарувате. Ако току-що сте били заедно и не знаете размера на сутиена и бельото, поне опитайте да го видите на етикета на роклята й. Когато приближава празника – годишнина, рожден ден или деня на Свети Валентин, попитайте размер е роклята, която носи, за да не развалите изненадата. Започнете, като потърсите размера на сутиена (обикновено е на етикета). Потърсете други размери в дрехите и. Запомнете всички размери, които можете да намерите, можете да намерите: S, M, L, 42, 44, 28, 30 и т.н. Ако все още имате колебания може да помолите за помощ нейна приятелка с която обича да пазарува.
 2. Изберете между бельо и нощно облекло (нощница, пижама). Някои дрехи се носят под дрехите, докато други се носят в леглото, за добър сън или за добър секс. Сутиени и бельо попадат в двете категории. Нощниците и пижамите са част от нощното облекло.
 3. Фокусирайте се върху силните и страни. Ако има красиви гърди, ще и направите комплимент с нещо красиво като Bralette. Ако има дълги крака може да и харесате чорапи.
 4. Изберете цветовете, които са добри за вас и се уверете, че и тя ги харесва. Може да харесате пастелни шарки или цветя, ярки шарки или плътни цветове от сатен или дантелени тъкани.
 5. Помислете за това, което обича да носи, когато тя е с вас. Дори да носи нещо само за теб, тя го прави и заради себе си. Със сигурност не искаш да и подариш нещо, което ще стои кротко в чекмеджето.
 6. Помислете за характера на момичето си. Ако тя е срамежлива, избере нещо, което не е прекалено смело и няма да я кара да се чувства гола!
 7. Попитайте продавача дали покупката може да бъде върната. Не забравяйте, че бельото не се сменя. Ако имате съмнения, изберете по-малък размер (с изключение на сутиени!) И егото и ще благодари. Вашата приятелка винаги може да смени дрехата и да вземе по-голям размер.Съвети
  • Ако приятелката ви е с голям размер, консултирайте се с продавача като покажеш снимки в интернет, за да разберете кой тип бельо ще бъде добро за нейните фигура.
  • Избягвайте да купувате бельо, ако току-що сте започнали запознанства с момичето. Жестът наистина може лесно да бъде неразбран. Дай бельото й, когато се чувства удобно с теб.
  • Черно и бяло са два безопасни цвята и всички ги харесват.

   Нещата, от които се нуждаете

   • Вкусовете на приятелката ви по отношение на бельото
   • Размерите на сутиена, бельото и роклята на приятелката ви
facebook
twitter
googleplus
tumblr

Вашият коментар