Популярни продукти за този месец

Бъдете едина от доволните ни клиентки

Дамско луксозно боди

Детайли Боди с тънки презрамки, бикини. Моделът е изработен от нежна памук-ликра в съчетание с изключително фина и еластична дантела, с която е декорирана и предната, и задната частна бодито. Всички използвани материали за този продукт са сертифицирани и с доказано качество! Възможно е дантелата да бъде с дизайн различен, но близък на този от снимките. Допълнителна информация Материал 95% памук, 5% еластан Произведено в България!

лв. 15.90

Стилна дамска бразилиана

Детайли Стилна блазилиана изработена от горен памук ( материя, която е изключително нежна ,мека и еластична) и обточена с красив банд във флорален мотив, които придава много комфорт при употреба! Всички материали използвани за продукта са сертифицирани и с доказано високо качество! Допълнителна информация Материал 95% памук, 5% еластан *Този продукт не подлежи на връщане по хигиенични причини Произведено в България!

лв. 7.20

Стилна дамска бразилиана

Детайли Стилна блазилиана изработена от горен памук ( материя, която е изключително нежна ,мека и еластична) и обточена с красив банд във флорален мотив, които придава много комфорт при употреба!! Този модел може да се съчетае с корсаж модел №36. Всички материали използвани за продукта са сертифицирани и с доказано високо качество! Допълнителна информация Материал 95% памук, 5% еластан *Този продукт не подлежи на връщане по хигиенични причини Произведено в България!

лв. 7.20

Дамски корсаж с дантелени презрамки

Детайли Дамски корсаж  изработен от една от най-предпочитаните ни материи "ГОРЕН ПАМУК". Моделът е с широка дантелена презрамка във флорален мотив, предната част е изцяло от "ГОРЕН ПАМУК", а задната е от памук - ликра. Корсажът е подходящ както за бельо, така и за горна дреха и се съчетава идеално с бикини. Допълнителна информация Материал 95% памук, 5% еластан *Този продукт не подлежи на връщане по хигиенични причини Качествено бельо произведено в България!

лв. 11.50

Дамски корсаж с дантелени презрамки

Детайли Дамски корсаж "ДАФИ" изработен от една от най-предпочитаните ни материи "ГОРЕН ПАМУК". Моделът е с широка дантелена презрамка във флорален мотив, предната част е изцяло от "ГОРЕН ПАМУК", а задната е от памук - ликра. Корсажът е подходящ както за бельо, така и за горна дреха и се съчетава идеално с бикини. Допълнителна информация Материал 95% памук, 5% еластан *Този продукт не подлежи на връщане по хигиенични причини Качествено бельо произведено в България!

лв. 11.50

Дамски комплект бельо корсаж с широка презрамка и бикини

Детайли Дамски комплект - корсаж с широка презрамка и бикини. Корсажът е с широка дантелена презрамка и дантелено деколте. Моделът е с права кройка, не е втален. Бикините са с висока талия декорирани с дантела от двете страни на предната част. Комплектът е подходящ за пищни дами, изработен е от нежна и еластична памук с ликра , материя, която придава комфорт и нежност при носене.Всички използвани материали за този продукт са сертифицирани и с доказано качество! Възможно е дантелата да бъде с дизайн различен, но близък до този на снимката. Допълнителна информация Материал 95% памук, 5% еластан Качествено бельо произведено в България!

лв. 16.40